A MAGAZINOK NETFLIXE AZ EC-VEL
Légy te is ott a főműsoridőben bennünk!

Így használd ki az uborka szezont!

A digitális világ hatalmasat nőtt a 2020-as évben!

Tudjuk, hogy ez az időszak arra szolgált, hogy feltöltsd a naptárad. Ezt eddig kiállításokon, személyes találkozások alkalmával tudtad megtenni, hogy aztán a kanapén hátradőlve várd a szezont. De az ügyfélszerzés ezen formája most megszűnt.

Elgondolkoztuk azon, hogy hogyan tudunk összekötni a párokkal. Mivel a digitális világ rohamtempóban növekszik, és mi sem állunk meg, az EC magazin kikerül a digitális térbe is, hogy új utakon, rajtunk keresztül te is elérhesd a menyasszonyokat.

A Netflix mintájára született a Laptapír kezdeményezés, mellyel az olvasás könnyebb, egyszerűbb és környezetkímélőbb, mint valaha! Az olvasók egyetlen gombnyomással érhetik el kedvenc magazinjaikat, szűrhetnek cikkekre, tartalmakra, rendszerezhetik, megoszthatják és elmenthetik a számukra hasznos és érdekes anyagokat, de akár elő is fizethetnek, hogy országhatáron innen és túl bármikor előkaphassák favoritjaikat, bármilyen eszközről, a nap bármely szakában!

 

Juss el oda is, ahová eddig nem volt lehetőséged!

Azzal, hogy az Esküvő Classic is jelen van a Laptapír oldalán, olyan kapuk is megnyílnak a magazinban szereplő szolgáltatók előtt, amelyre ezelőtt még nem volt példa. Így kiterjeszthetjük az olvasótáborunkat, olyan, a téma iránt érdeklődő betűfalók, esküvőt szervező menyasszonyok, vőlegények, örömszülők és koszorúslányok felé az ország bármely zugában, akik inkább a telefonjukon lapozgatva nézik az újságokat.

“Ha, nem ismerik a céged, terméked, akkor nem is gondolnak rá, hogy vásároljanak tőled” /Mándó Milán/

 

Ezért jött létre a Magazin+ ajánlatunk, aminek keretében most a dinamikus fejlődésre való tekintettel új, online utakon érheted el a célközönséged a segítségünkkel!

 

Engedd, hogy képviseljünk az online megjelenő magazinunkban is!

Rólunk mondták…

“Az Esküvő Classic számomra több, mint egy piacvezető szaklap. Számomra óriási segítség, mint hirdető partner és egyfajta örömmunka is minden egyes anyag, amiben részt vehetek. A covid helyzetben nem csak mi szolgáltatók, de mindenki levizsgázott emberségből. Az Esküvő Classic brand igazán megmutatta, hogy a név mögött fantasztikus tulajdonosok és segítőkész kollégák ténykednek, nap, mint nap. Akik mindig azon vannak, hogy nekünk szolgáltatóknak, illetve az esküvőjükre készülő pároknak szebb, jobb, minőségibb, stílusosabb produktummal álljanak elő. 
Személyes kedvencem az a kifinomult ízlés és trendteremtő stílus, ami alapja mindennek, amit készítenek. Hirdetni a magazinban és online felületen is szoktam, mert úgy érzem az online/offline kéz a kézben jár.”

Wéber Veronika Menyegző
Dányi-Wéber Veronika
szertartásvezető

A Magazin+ csomagajánlat neked szól, ha…

Lépést akarsz tartani a digitális világgal
Szeretnél a köztudatban maradni
Ki akarod használni az Esküvő Classic márkaismertségét
Meg akarod előzni a versenytársaidat
Könnyen és gyorsan akarsz elérni egy új közönséget

Mit tartalmaz a Magazin+ csomagajánlat?

Mindent, amire szükséged lehet ahhoz, hogy megismerjenek az esküvőre készülők az online világban és a tudatukban megragadj!

SMALL csomagajánlat

1/4 oldalas hirdetési felület
 1 évre
Az EC magazin digitális lapjában

10 000 Ft + Áfa

MEDIUM csomagajánlat

1/2 oldalas hirdetési felület
 1 évre
Az EC magazin digitális lapjában

15 000 Ft + Áfa

LARGE csomagajánlat

1/1 oldalas hirdetési felület
 1 évre
Az EC magazin digitális lapjában

20 000 Ft + Áfa

+ 5000 Ft-ért a hirdetésedben szereplő linket kattinthatóvá tesszük

Jelen vagyunk mindenhol és képviseljük a partnereinket!

Akik már minket választottak

k-ec-staya-minket-valasztottak-logo-001eskuvo-classic-akik-minket-valasztottak-2012-006k-ec-staya-minket-valasztottak-logo-010
k-ec-staya-minket-valasztottak-logo-004Velekey hirdetésk-ec-staya-minket-valasztottak-logo-009
k-ec-staya-minket-valasztottak-logo-002k-ec-staya-minket-valasztottak-logo-006k-ec-staya-minket-valasztottak-logo-011
eskuvo-classic-akik-minket-valasztottak-2012-004k-ec-staya-minket-valasztottak-logo-008k-ec-staya-minket-valasztottak-logo-012

Ne hagyd, hogy eltűnj, foglald le a helyed minél hamarabb!

Rendeld meg a Magazin+ csomagot  most!

kisseva@eskuvoclassic.hu