Style

EC TV – Kiss Brigi, a Bree Virág tulajdonosa otthoni karanténjából jelentkezett be

Elindult az EC TV, ahol mostantól rendszeresen esküvői szolgáltatók osztják meg véleményüket és tanácsaikat a kialakult koronavírus helyzettel kapcsolatban! Az első részben Kiss Brigi, a Bree Virág alapítója és virágkötője mesél arról, csapatával miként szervezték át a munkafolyamatokat, illetve hogyan segítik a menyasszonyokat és vőlegényeket ezekben a nehéz időkben.

A Bree Virág neve ismerősen csenghet az Esküvő Classic olvasóinak. Brigi már több mint tizenöt éve szenteli életét a virágoknak és a virágkötészet művészetének. Pár évvel ezelőtt megalapította saját cégét Bree Virág néven, ahol a legmagasabb színvonalon valósítja meg a menyasszonyok és vőlegények elképzeléseit. A Bree immár nem csak a saját, de a teljes csapat szenvedélyét, szaktudását és tapasztalatát viszi minden esküvői virágdekoráció, menyasszonyi csokor és rendezvénydekoráció megkomponálásába. Munkáikba a minőségi virágokon kívül a szívüket is belekötik, így számtalan boldog házaspár áll mögöttük.

Brigi gyönyörű virágdekorációit legutóbb Rubint Rella és Novothny Soma esküvői főpróbáján láthattátok!

Mondd el a véleményed Te is az EC TV-ben! Ha úgy érzed, vannak olyan ötleteid, tanácsaid, vagy szimplán csak egy esküvővel kapcsolatos élményed, amit másoknak is hallaniuk kell, és kellő affinitást érzel magadban ahhoz, hogy egy országosan ismert magazin csatornáján szerepelj, ne habozz, küldd el videódat az eskuvoclassic@gmail.com e-mail címre!