Szépség & Diéta

EC TV – Novák Adrienn fodrász és kontymester jókívánságait küldi a menyasszonyoknak és a vőlegényeknek

Az EC TV második részében Novák Adrienn fodrász és kontymester enged betekintést házi karanténban töltött mindennapjaiba! Adri a menyasszonyokhoz és vőlegényekhez intézett pozitív üzeneteken túl mesél gyerekkori álmairól, a bezártság nehézségeiről, sőt még egy szuper haj tutorialt is bemutat, amit lazán kipróbálhattok otthon!

Novák Adrienn közel egy évtizede dolgozik a fodrász szakmában, mely idő alatt okleveles kontymesterként számtalan menyasszony nagy napjához járult már hozzá. Egész kislánykorától vonzódott a fodrászkodás iránt, így tanulmányait is ennek megfelelően folytatta. Tanult Zsidró Tamás keze alatt, illetve dolgozott a Megasztár színfalai mögött, ahol a versenyzők frizurájáért felelt. A Friseur by AdriennNovák szalon tulajdonosaként Kecskeméten fogadja a vendégeit, de fotózásokon és forgatásokon történő alkalmi munkái miatt sokat ingázik a fővárosba. A 2020-as évtől kezdve egy másik nagy álmát váltotta valóra, az Indola Akadémián kontyok készítését oktatja.

Adri rendszeres visszatérője az Esküvő Classic fotózásainak, legutóbb Klajkó Szandra esküvői főpróbájára készített mesés hajkölteményeket!

Mondd el a véleményed Te is az EC TV-ben! Ha úgy érzed, vannak olyan ötleteid, tanácsaid, vagy szimplán csak egy esküvővel kapcsolatos élményed, amit másoknak is hallaniuk kell, és kellő affinitást érzel magadban ahhoz, hogy egy országosan ismert magazin csatornáján szerepelj, ne habozz, küldd el videódat az eskuvoclassic@gmail.com e-mail címre!