Videók

EC TV – Pandula Judit esküvőszervező és szertartásvezető Máltáról tájékoztatja a házasulandókat a koronavírus helyzetről

Az EC TV harmadik részében Pandula Judit esküvőszervező és szertartásvezető ült a kamerák mögé, hogy egyenesen Máltáról adjon helyzetjelentést a koronavírussal kapcsolatban. Judit nemrég költözött ki családjával Máltára, hogy ott, helyben segíthesse a külföldön házasodó magyar párokat, így házi karanténját is a festői szigeten tölti, amit egy mini túra keretében, Lola kutyusával együtt meg is mutat!

Pandula Judit még 2015-ben kezdett el esküvők szervezésével foglalkozni, majd miután 2016 nyarán Máltára utazott, a hely szépsége és a helyiek vendégszeretete oly annyira magával ragadta, hogy a rá következő esztendőben, Vintage Wedding Planner néven már rendszeresen vállalt máltai ceremóniákat. Esküvőszervezőként és szertartásvezetőként egy kint élő magyarokból álló profi csapatot hívott össze, akikkel közösen immáron máltai lakosként kelti életre a párok legnagyobb álmát, egy varázslatos tengerparti esküvőt, ahol a lemenő nap sugarai és a lágyan morajló tenger zúgása adja az egybehangzó igenek aláfestését.

Elmaradt az esküvőtők? Kárpótoljátok magatokat egy jelképes máltai szertartással! Judit és szintén máltai magyarokból álló stábja a tengernél kelti éltre a nagy napotok!

Mondd el a véleményed Te is az EC TV-ben! Ha úgy érzed, vannak olyan ötleteid, tanácsaid, vagy szimplán csak egy esküvővel kapcsolatos élményed, amit másoknak is hallaniuk kell, és kellő affinitást érzel magadban ahhoz, hogy egy országosan ismert magazin csatornáján szerepelj, ne habozz, küldd el videódat az eskuvoclassic@gmail.com e-mail címre!