Ruha & Ékszer

EC TV – Biztos ruhaválasztási tippek és egy jó hír a menyasszonyoknak egyenesen a Leya Marini Couture-től

Az EC TV új epizódjában a menyasszonyi ruhák elragadó világába csöppenhettek. Szabó Zsuzsa a Leya Marini Couture-től szuper stílus trükköket mutat, amellyel a választott menyasszonyi ruhát egyszerűen hangolhatjátok az új dátum évszakához. Sőt, Zsuzsa azzal a jó hírrel is kecsegtet, hogy az egészségügyi vészhelyzet ideje alatt már online konzultációkkal is segítik a biztos ruhaválasztást!

Edith Szogradi 2012-ben nyitotta meg első szalonját Dublinban, mely a korábbi években szerzett milánói tapasztalatainak köszönhetően hamar haute couture szintre emelte a Leya Marinit. 2017-ben gyermekkori barátnőjével, Szabó Zsuzsával, Budapesten nyitotta meg második üzletét, hogy exkluzív ruháival a magyar közönséget is elkápráztassa. Menyasszonyi ruháinak ismertetőjegye a részletekben megbújó érzékiség, valamint a precíz kidolgozású felsőrészek és letisztult vonalvezetésű szoknyák végtelen variálhatósága. Edith munkássága több ízben visszaköszönt már az EC hasábjain, a tavalyi évben pedig méltán állhatott fel a Karnak szervezésében meghirdetett „Év Magyar Menyasszonyi Ruhája” verseny képzeletbeli dobogójára. 

A Leya Marini Couture mesés ruhakölteménye elnyerte a Karnak „Év Magyar Menyasszonyi Ruhája 2019” verseny harmadik helyét!

Az egyedi tervezésű menyasszonyi ruhák már Gelencsér Tímeát is levették a lábukról az Esküvő Classic korábbi fotózásán.

Mondd el a véleményed Te is az EC TV-ben! Ha úgy érzed, vannak olyan ötleteid, tanácsaid, vagy szimplán csak egy esküvővel kapcsolatos élményed, amit másoknak is hallaniuk kell, és kellő affinitást érzel magadban ahhoz, hogy egy országosan ismert magazin csatornáján szerepelj, ne habozz, küldd el videódat az eskuvoclassic@gmail.com e-mail címre!