Ceremónia

EC TV – Dányi-Wéber Veronika esküvői szertartásvezető tippjei és tanácsai a vírushelyzetben

Dányi-Wéber Veronika szertartásvezetőként számos gyönyörű esküvővel és egybehangzó igennel a háta mögött kényszerült a négy fal közé. Munkáját jelenleg home office-ból folytatja, ahol továbbra is megállás nélkül készülnek a személyre szabott beszédek és ötletek, amik majd ősszel, télen és 2021-ben hangzanak el. Pillants be egy szertartásvezető napjába az EC TV legújabb epizódjában!

Dányi-Wéber Veronika szertartásvezetőként egészen az oltárig kíséri a párokat, hogy végül egy egyedileg megírt, személyre szabott történetbe öntve mesélje el szerelmük mérföldköveit. Kommunikáció szakos bölcsészként maximális figyelmet szentel a legapróbb részletekre, hogy a házasulandóknak garantáltan életre szóló élményben legyen részük! Szakmájának szépségét abban látja, ha egy-egy kimondott igen után a szívek összeérnek és az örömkönnyeket elmorzsoló friss házasok kivirulnak. Mivel a szerelem nem ismer határokat, így szívesen vállal felkéréseket bárhol a világban, akár ünnepnapokon, este és reggel, földön, vízen, levegőben!

Veronika az Esküvő Classic fotózásait is több alkalommal bearanyozta már érzelmes beszédeivel. Ott volt például Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv balatoni ceremóniáján.

Mondd el a véleményed Te is az EC TV-ben! Ha úgy érzed, vannak olyan ötleteid, tanácsaid, vagy szimplán csak egy esküvővel kapcsolatos élményed, amit másoknak is hallaniuk kell, és kellő affinitást érzel magadban ahhoz, hogy egy országosan ismert magazin csatornáján szerepelj, ne habozz, küldd el videódat az eskuvoclassic@gmail.com e-mail címre!