Ruha & Ékszer

EC TV – Körmendy-Szomoru Kata menyasszony stylist esküvőkről és a megváltozott mindennapokról mesél

A járványügyi intézkedések nem csak a házasulandók, hanem az esküvői szolgáltatók terveit is alaposan keresztülhúzták. Körmendy-Szomoru Kata menyasszony stylist két lányával és férjével tölti otthon a napokat, aminek nagy részét a tanulás és egy kis séta teszi ki. Kata kendőzetlenül mesél arról, hogyan éli meg a jelenlegi helyzetet, és jó tanácsokat intéz a házasulandókhoz is…

Körmendy-Szomoru Katát már kislánykora óta különös vonzalom fűzi a menyasszonyi ruhák iránt, de hivatásszerűen 2010-ben került igazán közel ehhez a mesés világhoz. Volt lehetősége neves magyar tervezők mellett elsajátítani a szakma fortélyait, koordinálni divatbemutatókat és magazinfotózásokat. Stylistként kifejezetten a menyasszonyokra szakosodott. Hiánypótló szolgáltatásként öltözködési és stílus tanácsokkal látja el a boldog arákat, akik nem biztosak abban, milyen fazonok, színek és kiegészítők illenek hozzájuk. Kata alkatelemzéssel, személyre szabott segítségnyújtással kíséri végig a hölgyeket a ruhapróbától kezdve egészen az oltárig. Saját Menyasszony Styling Szalonjában minden menyasszonyból kihozza a legjobbat!

Kata mondhatni oszlopos tagja az EC fotózásainak. Legutóbb Rubint Rella menyasszonyi megjelenéséért felelt!

Mondd el a véleményed Te is az EC TV-ben! Ha úgy érzed, vannak olyan ötleteid, tanácsaid, vagy szimplán csak egy esküvővel kapcsolatos élményed, amit másoknak is hallaniuk kell, és kellő affinitást érzel magadban ahhoz, hogy egy országosan ismert magazin csatornáján szerepelj, ne habozz, küldd el videódat az eskuvoclassic@gmail.com e-mail címre!