Videók

EC TV – Most már biztos: Nagy Kata és Szűcs Gergely 2021-ben összeházasodik

A Jóban Rosszban elragadó színésznője és vőlegénye hatalmas bejelentést tett önkéntes karanténjából! Nagy Kata és Szűcs Gergő esküvőszervezésről, esküvőt érintő aggályokról és elvárásokról mesél az EC TV legújabb epizódjában, melyben azt is megerősítik, hogy 2021-re tervezik az álomesküvőt…

Magyarország egyik legnézettebb és legkedveltebb napi sorozatának bájos Patríciája, azaz Nagy Kata és vőlegénye, Szűcs Gergő jelentkezik házi karanténjából, ahol már másfél hónapja tartózkodnak a koronavírus kapcsán bevezetett intézkedések miatt. A napjaikat pihenéssel, főzéssel és esküvőszervezéssel töltik, ugyanis hivatalosan is megerősítették: 2021-ben oltár elé állnak. Gergő tavaly augusztusban egy mesés törökországi nyaralás keretében jegyezte el kedvesét, és bár a tervezgetést már utána elkezdték, konkrét időpontot eddig nem jelöltek ki.

„A legfontosabb, hogy mindenki jól érezze magát és velünk együtt ünnepeljék ezt a napot.” – nyilatkozta Kata korábban magazinunknak.

Nagy Katát és Szűcs Gergőt Pécs történelmi belvárosában kaptuk lencsevégre, a hozzájuk illő kifinomult és elegáns környezetben! Nézd meg a sztárpár esküvői főpróbáját

Mondd el a véleményed Te is az EC TV-ben! Ha úgy érzed, vannak olyan ötleteid, tanácsaid, vagy szimplán csak egy esküvővel kapcsolatos élményed, amit másoknak is hallaniuk kell, és kellő affinitást érzel magadban ahhoz, hogy egy országosan ismert magazin csatornáján szerepelj, ne habozz, küldd el videódat az eskuvoclassic@gmail.com e-mail címre!