Szépség & Diéta

EC TV – Szabó Doris sminkmester egy klasszikus make-up elkészítésével inspirálja a menyasszonyokat

Ahogy sok más esküvői szolgáltató, úgy Szabó Doris szépségszakértő és sminkmester is otthon tölti napjait. Házi karanténjából nem csak együttérzését küldi a pároknak, hanem egy visszafogottan elegáns sminket is elkészít, amivel egy kicsit te is kizökkenthetsz az utóbbi idők monotonságából…

Szabó Doris, Professzionális Szépségszakértő, és Sminkmester már több mint tíz éve foglalkozik a női szépséggel. Hitvallása, hogy a szépség mindenkié. Munkája során az a gondolatmenet vezéreli, hogy kiemelje az arc legszebb vonásait, megtartva annak karakterét, minden szerethető egyediségét. A bőrápolás és sminkelés során törekszik a természetességre és a magas minőségű anyaghasználatra. Célja, hogy  a végeredmény minden esetben az igényeknek és az adottságoknak megfelelő legyen, akár esküvői sminkről, akár hétköznapi viseletről legyen szó!

Doris több ízben is sminkelte már az EC modelljeit. Legutóbb Klajkó Szandra menyasszonyi make-upját készítette el.

Mondd el a véleményed Te is az EC TV-ben! Ha úgy érzed, vannak olyan ötleteid, tanácsaid, vagy szimplán csak egy esküvővel kapcsolatos élményed, amit másoknak is hallaniuk kell, és kellő affinitást érzel magadban ahhoz, hogy egy országosan ismert magazin csatornáján szerepelj, ne habozz, küldd el videódat az eskuvoclassic@gmail.com e-mail címre!