Ceremónia

EC TV – Tóth Krisztina esküvőszervező Szardíniáról jelentkezik a tapasztalatokkal és a jövő esküvői terveivel

Az EC TV legújabb részében Tóth Krisztina mesél tapasztalatairól, aki Szardínia szigetén szervez felejthetetlenül romantikus kézfogókat. A szakember húsz éve a sziget lakója, ahol minden szegletet és mindenkit ismer, aki az esküvőket még szebbé teheti. A filmben beszél a karantén élményeiről, de megmutatja a legszebb tengerparti helyszíneket is, sőt, egy akciót is ajánl.

Tóth Krisztina sok párnak szervezett már tengerparti és más gyönyörű helyszíneken esküvőt. Sok magyar szerelmes is mondta már ki az igent, és a tapasztalat még jobb volt, mint amit reméltek. A teljes asszisztencia és a helyi sajátosságok és ötletek mellett Krisztina a sziget felfedezéséhez is remek tanácsokat ad.

Mondd el a véleményed Te is az EC TV-ben! Ha úgy érzed, vannak olyan ötleteid, tanácsaid, vagy szimplán csak egy esküvővel kapcsolatos élményed, amit másoknak is hallaniuk kell, és kellő affinitást érzel magadban ahhoz, hogy egy országosan ismert magazin csatornáján szerepelj, ne habozz, küldd el videódat az eskuvoclassic@gmail.com e-mail címre!