Videók

EC TV – Vlog! A legcukibb reakció címének nyertese: Zsombor, amikor újra elvette Zsófit!

Szokás szerint korán indultunk a fotózásunkra, és bár a napfelkelte is csodálatos volt, a tihanyi naplementét egy életre megjegyezzük! Nem véletlen imádjuk a Balaton környéki esküvőket… Kelemen Zsófi és Magosi Zsombor álomesküvője pedig maga volt a csoda! A szerelmes pillanatok mellett ráadásul a bolondozásra is jutott idő. Jaj és tudjátok mit? Ennél cukibb reakciót rég láttunk, mint Zsomboré, amikor férj és feleség lettek ismét! Ha Tihany az álomhelyszíned esküvőre, ez a videó neked szól!

Mondd el a véleményed Te is az EC TV-ben! Ha úgy érzed, vannak olyan ötleteid, tanácsaid, vagy szimplán csak egy esküvővel kapcsolatos élményed, amit másoknak is hallaniuk kell, és kellő affinitást érzel magadban ahhoz, hogy egy országosan ismert magazin csatornáján szerepelj, ne habozz, küldd el videódat az eskuvoclassic@gmail.com e-mail címre!

Iratkozz fel és nyerj egy páros parfümöt! Nincs más dolgod….

…mint itt feliratkozni, és máris esélyes leszel arra, hogy te legyél a játékunk
szerencsés nyertese!

A játékosok között kisorsolunk egy Avon Attraction Game illatotokat!
A nyertest e-mailben értesítjük és megosztjuk a www.eskuvoclassic.hu oldalon is.
Adatkezelési nyilatkozatot itt tudod elolvasni!

Szépség háttér arckozmetikai termékekkel, levelekkel és cseresznyevirággal, pasztellkék asztali háttérrel. Modern tavaszi bőrápoló elrendezés, felülnézet, lapos fekvés.