Videók

EC TV VLOG – Így készülődött az EC Álompárja a kulisszák mögött – Az esküvői fotózás titkaiba a szolgáltatók avatnak be

Piroska Krisztina és Krisztián nem mindennapi eljegyzési története oly annyira rabul ejtette olvasóink és persze a mi szívünket is, hogy túl a háromezer szavazaton választották meg őket az EC Álompárjának. Akárcsak ők, mi is izgatottan készültünk nyereményük megvalósítására, azaz az esküvői fotózásra, ahol egyetlen napra a legkiválóbb hazai szolgáltatók társaságában szépülhettek és készülődhettek, hogy aztán profi fotós előtt mutassák meg menyasszonyi és vőlegény énüket. Bár elmondásuk szerint tartottak tőle, hogy nem fognak megfelelően pózolni, a kamerákat valósággal uralták és olyan képek születtek, amikre örömmel fognak visszatekinteni. A közös munka egy örök élmény marad számunkra is; nézd meg EC TV VLOG videónkban, mi történt a kulisszák mögött, és a szolgáltatók, akiknek ezúton is köszönjük a közreműködést, hogyan keltették életre azt, amiről párosunk eddig csak álmodhatott!

Mondd el a véleményed Te is az EC TV-ben! Ha úgy érzed, vannak olyan ötleteid, tanácsaid, vagy szimplán csak egy esküvővel kapcsolatos élményed, amit másoknak is hallaniuk kell, és kellő affinitást érzel magadban ahhoz, hogy egy országosan ismert magazin csatornáján szerepelj, ne habozz, küldd el videódat az eskuvoclassic@gmail.com e-mail címre!

Iratkozz fel és nyerj egy páros parfümöt! Nincs más dolgod….

…mint itt feliratkozni, és máris esélyes leszel arra, hogy te legyél a játékunk
szerencsés nyertese!

A játékosok között kisorsolunk egy Avon Attraction Game illatotokat!
A nyertest e-mailben értesítjük és megosztjuk a www.eskuvoclassic.hu oldalon is.
Adatkezelési nyilatkozatot itt tudod elolvasni!

Szépség háttér arckozmetikai termékekkel, levelekkel és cseresznyevirággal, pasztellkék asztali háttérrel. Modern tavaszi bőrápoló elrendezés, felülnézet, lapos fekvés.