Videók

EC TV VLOG – Ilyen volt a kulisszák mögött az „Év magyar menyasszonyi ruhája” pályázat nyertes ruhakölteményeinek fotózása Gelencsér Tímeával

Az „Év magyar menyasszonyi ruhája” pályázat ezúttal is rengeteg izgalmas ruhával és sokoldalú, tehetséges hazai tervezőkkel örvendeztetett meg minket. Bár a verseny lebonyolítását a járvány miatti intézkedések hátráltatták, végre megvannak a nyertesek, akiknek alkotásait egy exkluzív fotózás keretében mutatjuk be. Az egyes darabokat ki más viselhetné hitelesebben, mint egy igazi bajnok, aki győzedelmeskedett már akadálypályán, táncparketten és szépségkirálynő választáson?! Gelencsér Tímea tökéletes menyasszonyként állt a kamerák elé, a második helyezett Winona couture, a harmadik helyezett Coil Budapest és a közönségdíjas FÉVA Esküvői Szalon tervezésében. Az első helyet Kozarics Viktor érdemelte ki, kinek díjnyertes menyasszonyi ruhája időközben boldog gazdára talált. Less be a kulisszák mögé, nézd meg, hogyan zajlik egy fotózás a háttérben!

Kedvet kaptál, hogy megmutasd a tehetséged? Az Esküvő Classic Médiacsoport 2022-ben is keresi az „Év magyar menyasszonyi ruháját”! Lehetsz gyakorlott divattervező, hobbitervező vagy lelkes amatőr, ha úgy véled a te ruháid is megérdemlik a hírnevet és a nagy értékű nyereményt, ne habozz, jelentkezz felhívásunkra!