Videók

EC TV – Vlog! Ilyen volt Dér Heni és Bakos Gergő esküvői címlapfotózása a kulisszák mögött

Bár az indián nyár már búcsúzóban volt, amikor az irányt Kakucs felé vettük, a nap sugarai és az időjárás is mintha csak velünk együtt dolgozott volna azon, hogy minden tökéletes legyen címlapfotózásunkon.

A Deák Udvarház-The Secret Place vintage hangulatú esküvői helyszíne ugyanis teljes pompában várt egy extravagáns párost, hogy otthont adhasson elképzelt ceremóniájuknak. Dér Heni és Bakos Gergő ugyan babonából kétszer is meggondolta a felkérésünket, végül igent mondtak, és amikor eljött a pillanat, gyermeki izgatottsággal és lelkesedéssel csodálták egymást a szebbnél-szebb ruhákban. A menyasszony és vőlegény szerep azóta az életük részéve vált, hisz fotózásunk után sor került az eljegyzésre és a gyermekáldás sem váratott sokáig magára.

Egy ilyen fotózás megszervezése nem kis feladat, és rengeteg odafigyelést igényel a teljes stábtól és az esküvői szolgáltatói csapattól, de ezúttal is mindent beleadtunk, hogy egy inspiratív anyag születhessen nektek. Pillantsatok be a kulisszák mögé, lapozzátok fel legújabb lapszámunkat és szervezzétek meg segítségünkkel az esküvőtöket, hogy a tiétek is olyan elragadó és különleges legyen, mint Henié és Gergőé!

Mesélj Te is az EC TV-ben! Ha úgy érzed, vannak olyan ötleteid, tanácsaid, vagy szimplán csak egy esküvővel kapcsolatos élményed, amit másoknak is hallaniuk kell, és kellő affinitást érzel magadban ahhoz, hogy egy országosan ismert magazin csatornáján szerepelj, ne habozz, küldd el videódat az eskuvoclassic@gmail.com e-mail címre!