Videók

EC TV VLOG – Így esküvőztünk Görgényi Fruzsival és Szabó Mátéval a bércen

Új vlog! Görgényi Fruzsinát és Szabó Mátét, a Barátok Közt szerelmeseit egy napra elraboltuk a sorozat befejezése előtt, hogy egy laza, bohém hangulatú esküvőn mutassuk meg nektek, milyen vidám páros az övék! Mindkettőjük humora áthatotta az egész napot, nevetésből nem volt hiány! És persze a finomabbnál finomabb desszertekből sem! Jaj, és a menyasszonyi ruhákról még nem is beszéltünk! Láttátok mennyire extravagánsak, mégis nőiesek? Mi nehezen tudunk választani, de téged mi varázsolt el a legjobban ezen az esküvőn?

A fotózás teljes anyagát megtalálod a 2021 nyári lapszámunkban! Less bele a tartalomba és keresd az újságárusoknál vagy digitálisan a laptapir.hu-n!

Mondd el a véleményed Te is az EC TV-ben! Ha úgy érzed, vannak olyan ötleteid, tanácsaid, vagy szimplán csak egy esküvővel kapcsolatos élményed, amit másoknak is hallaniuk kell, és kellő affinitást érzel magadban ahhoz, hogy egy országosan ismert magazin csatornáján szerepelj, ne habozz, küldd el videódat az eskuvoclassic@gmail.com e-mail címre!