HELYSZÍNEK ÉS HANGULATOK
„Ahol a csoda megtörténik!”

Az év legnagyobb durranása!

Jó időben, a legjobb helyen, ez most a te nagy pillanatod lehet!

EC tematikus szám: Helyszínek & Hangulatok

Ne maradj ki belőle!

Az Esküvő Classic Magazin több, mint 10 éves múltjával az ország vezető negyedéves esküvő magazinja. A digitális és nyomtatott magazin, valamint aktív social media felületeink hatékony szinergiában, meddőszórás nélkül érik el a célcsoport óriási hányadát.

 

… mert tudjuk, sok minden változik, de a szerelem örök és akár kicsi vagy nagy, hajnalig tartó, vagy csak nyolc óráig, de esküvők mindig lesznek, hiszen a vágy, hogy együtt legyünk elpusztíthatatlan. Egy esküvő pedig nincs helyszín nélkül.

 

A Helyszínek & Hangulatok igényes szerkesztőségi anyagokban, hirdetésekben, nemzetközi színvonalú anyagokban, egyszerre informatív és szórakoztató módon mutatja be a hazai esküvői helyszín lehetőségeket.

 

Tudtad? Magyarországon évente kb. 50 000 pár köt házasságot, és többségük lázasan keresi a nagy nap megfelelő színterét. Ezt az óriási információigényt szeretnénk kielégíteni magazinunk legújabb különszámával és segíteni a HAZAI szolgáltatókat, hiszen a marketinget továbbra sem szabad abbahagynunk, folyamatosan kommunikálnunk kell a közönségünk felé, mert ha kiesünk a köztudatból, akkor a házasulandók nem tudják majd, hogy létezünk. És ha ennek nincsenek tudatában, keresni sem fognak, így hosszútávon még nagyobb károkkal kell szembenézni.

Rólunk mondták…

„Az idei év komoly nehézségekkel állította szemben azokat, akik esküvőkkel foglalkoztak. Nekem, aki Szardínián élek és szervezek menyegzőket, szintén sok időpontot kellett átszerveznem. Ebben az időszakban jelent meg az Esküvő Classic online oldalán egy PR-cikk a tevékenységünkről. A cikk elkészítése gyorsan ment, az újságíróval nagyon könnyű volt együtt dolgozni. Az eredmény látványos és sokan olvasták, a megjelenés után sok megkeresést kaptam.”

Esküvő Szardínián
Tóth Krisztina

„Többször szerepeltünk már az Esküvő Classic magazinban. Rendkívül igényes és profi a csapat, ahogy ez a magazinon és az online felületeken is látszik. Igyekszem mindig megtudni a pároktól, hogy hol találtak ránk és miért választottak minket. Az a tapasztalatunk, hogy a párok gyakran online keresnek rá az általunk is képviselt szolgáltatásra és az Esküvő Classic magazinban megjelent hirdetésünk az online cikkel kiegészülve remek eredményeket produkált. Sok párunk a cikket olvasva “szeretett belénk” és keresett meg minket. Volt olyan is, akinek egy barátja osztotta meg Facebookon a cikket, és ezután vette fel velünk a kapcsolatot.”

Vintage Wedding Planner – Tengerparti esküvő Máltán
Pandula Judit

Miért érdemes az Esküvő Classic Médiacsoportot választanod?

 

Jelen vagyunk mindenhol és képviseljük a partnereinket!

A legfrissebb kutatások eredményei azt mutatják, hogy az éppen házasulandó korban lévő nemzedékek tagjai nem csak hajlandók fizetni az igényes és hiteles tartalomért, de sokkal nagyobb becsben is tartják azt, mint a sokszor ellenőrizetlen és nem feltétlenül hiteles, ingyenesen elérhető információkat. Ez a nemzedék már igazi tudatos médiafogyasztóként nőtt fel, fontos számukra a trendek követése, és egyéniségük megmutatása is. Azt is tudják, hogy egy hiteles márka akkor lesz igazán teljes, ha nem csak egy platformon elérhető.

Online magazinunkban, akárcsak a print verzió hasábjain, nagy presztízsű szolgáltatókat mutatunk be, szakmai tippekkel, tanácsokkal és ötletekkel fűszerezve.

 Facebook oldalunk több, mint 42.000 követővel, míg saját YouTube csatornánk több, mint egy milliós megtekintéssel büszkélkedhet. Dinamikusan fejlesztjük Instagram oldalunkat, sőt blogunk cikkeire már több ízben felfigyelt az Index szerkesztősége is, és végre elindult a Pinterest oldalunk is.

MIT NYÚJT a Helyszínek & Hangulatok NEKED?

Megjelenést a hazai helyszín-szolgáltatók színe-javát felvonultató, mértékadó és igényes különszámunkban.
A valódi érdeklődők osztatlan figyelmét, gyakorlatilag nulla meddőszórást.
Jelenlétet az esküvőszervezés legnagyobb kiadásával járó döntés pillanatában.
Exkluzív, professzionális szerkesztőségi tartalmakban való megjelenést – ihletett szakembergárdával készített fotókkal, valódi esküvői miliőben, tehetséges dekoratőrökkel, fotósokkal és art directorokkal.
Remek környezetet a natív hirdetések számára – azaz olyan anyagoknak, amelyek megbízóink szolgáltatását cikk formájában mutatják be, mégsem tűnnek hirdetésnek.
Klasszikus hirdetési megoldásokat “hozott” anyagból, vagy személyre szabottan!

 

MIT NYÚJT A Helyszínek & Hangulatok AZ OLVASÓKNAK?

Áttekintést a hazai helyszínválasztékról.
Inspirációt a harmonikus esküvő megálmodásához.
A helyszínválasztást és a szervezést megkönnyítő tippeket, ötleteket.
Megbízható segítséget és könnyed szórakozást.
Igényes hazai szolgáltatókat, elegáns környezetben

Helyszínek stílusok szerint

Natív cikk – Mutatkozz be olvasmányos, informatív formában a közönségednek!
A tartalmat eljuttatni az olvasókhoz és a vásárlókhoz csak egy dolog. A tartalomnak olyannak kell lennie, amely valódi értéket közvetít: képzett újságíróink segítségével szakértőként léphet fel a céged a témában. Sőt – mehetünk tovább is: ezzel a megjelenéssel azokat az embereket is elérheted, akik talán még nem is tudják, hogy a Te esküvői helyszínedről álmodtak eddig!

Színes és informatív ajánlónkban stílusokba kategorizálva mutatjuk be a helyszíneket, így olvasóink könnyedén megtalálják az elképzeléseikhez illőt úgy, hogy a tartalommarketing eszközeivel élve egyszerre nyújtunk értéket és megoldást a problémáikra.

Nyitóoldal

A Nyitóoldal kapja a leghangsúlyosabb megjelenést az adott stíluson belül, mely három darab fotóból, stílusbemutatásból és a helyszín ismertetéséből áll.

1/1 oldalas tartalommarketingen alapuló nyitó cikk az esküvői helyszínedről:

120 000 Ft+áfa

1/4 oldalas megjelenés

Színes stílusokba kategorizálva, tartalommarketingen alapuló rövid leírás az esküvői helyszínedről, egyértelműsítő ikonokkal kiegészítve.

40 000 Ft+áfa

1/5?

Adott stílushoz kapcsolódva, egy vágykeltő fotóval, névvel és webcímmel való megjelenés.

5 000 Ft+áfa

1 és 1/2 oldalas natív cikk

Limitált számban állnak rendelkezésre egy adott helyszínt önállóan bemutató natív cikkek, melyek szemléletes képanyaggal, hasznos információkkal ragadják meg a „reklámtagadó” vásárlók figyelmét.

A legtöbben, ha hirdetést látnak, az „vakfoltba” kerül, és gyakorlatilag tudomást sem szereznek róla. Két oldalas prémium megjelenési lehetőségünk ezzel szemben értéket közvetít és hasznos tájékoztatást nyújt a fogyasztónak, mellyel az ő megoldásra váró problémája kerül fókuszba, nem az öncélú reklámozás.

1/2 oldalas megjelenés

Olvasmányos leírással, informatív táblázattal és elérhetőségekkel

75 000 Ft+áfa

1 oldalas megjelenés

Olvasmányos leírással, informatív táblázattal és elérhetőségekkel

100 000 Ft+áfa

2 Oldalas natív cikk

Limitált számban állnak rendelkezésre egy adott helyszínt önállóan bemutató natív cikkek, melyek szemléletes képanyaggal, hasznos információkkal ragadják meg a „reklámtagadó” vásárlók figyelmét.

A legtöbben, ha hirdetést látnak, az „vakfoltba” kerül, és gyakorlatilag tudomást sem szereznek róla. Két oldalas prémium megjelenési lehetőségünk ezzel szemben értéket közvetít és hasznos tájékoztatást nyújt a fogyasztónak, mellyel az ő megoldásra váró problémája kerül fókuszba, nem az öncélú reklámozás.

2 oldalas megjelenés

Olvasmányos leírással, informatív táblázattal és elérhetőségekkel

180 000 Ft+áfa

Akik már minket választottak

k-ec-staya-minket-valasztottak-logo-001k-ec-staya-minket-valasztottak-logo-007k-ec-staya-minket-valasztottak-logo-010
k-ec-staya-minket-valasztottak-logo-004k-ec-staya-minket-valasztottak-logo-005k-ec-staya-minket-valasztottak-logo-009
k-ec-staya-minket-valasztottak-logo-002k-ec-staya-minket-valasztottak-logo-006k-ec-staya-minket-valasztottak-logo-011
k-ec-staya-minket-valasztottak-logo-003k-ec-staya-minket-valasztottak-logo-008k-ec-staya-minket-valasztottak-logo-012

Tegyél róla, hogy a csoda nálad is megtörténjen!
Foglald le a helyed minél hamarabb, mert a helyek fogynak!

Válaszd ki és rendeld meg a számodra legmegfelelőbb csomagot e-mailben, most!

szerkesztoseg@eskuvoclassic.hu