Videók

Gyere el az Imagine Wedding Show Esküvői Kiállításra – 2022. október 22-én!

 Gyere el október 22-én az IMAGINE WEDDING SHOW esküvő kiállításra! Jegyedet itt VEDD MEG szeptemberben 44 %-os EARLY BIRD kedvezménnyel.

Szervezd velünk az esküvődet! Ha eljössz az elsők között tudod megnézni, megtapintani, megízlelni a 2023-es esküvői szezon újdonságait és élőben találkozni, kötetlenül beszélgetni az ország legjobb esküvői szolgáltatóival, akikről tudjuk, hogy a legszebb megoldásokkal és a legkreatívabb ötletekkel varázsolják meseszerűvé az esküvőd. + 3 MENYASSZONYI RUHA DIVATBEMUTATÓ 1 jegy áráért!

 Egy esküvő kiállítás, amikor a képzelet inspirációt kap és valóra válnak az elképzeltek közel 100 kiállító segítségével:  a legstílusosabb menyasszonyi, koszorúslány ruhák és vőlegény öltözékek kiegészítők, amelyektől igazán tökéletes lesz egy menyasszony megjelenése a legprofibb esküvői fotósok és videósok, akik a szerelmes pillanatokat és az esküvő minden mozzanatát a nagy naphoz méltóan megörökítik mindent az esküvői dekorációról: kalligráfia, virágok, meghívók stb.

További információk a kiállítókról: https://kiallitas.eskuvoclassic.hu/

ÉS HA ELJÖSSZ MEGNYERHETED ÁLMAID NÁSZÚTJÁT, amivel még várunk benneteket: az első 120 látogatót ajándék wellcome beauty csomaggal köszöntjük, a 25. látogatónkat egy menyasszonyi ékszer szett várja, a 200. látogatónk egy különleges illatú parfümével gazdagodhat, ingyenes workshopok és előadások részt tudtok venni. Szervezd az esküvődet olyan örömmel, ahogy mindig is álmodtad, mi pedig segítünk benne. Neked csak egy dolgod van, írd be a naptáradba:
2022. 10. 22. – Imagine Wedding Show és az Off Kultúrszövőgyárban találkozunk. A rendezvény kutyabarát.
Pillants bele tavalyi esküvő kiállításunkba: https://tinyurl.hu/OuB9 Szerezz inspirációt, képzeld el, valósítsd meg! IMAGINE WEDDING SHOW