Kovács Tamás világlátott borszakértő, aki hazaköltözése után döntött úgy, hogy új és üde színfoltot visz a rendezvények italkínálatába. Teszi ezt egy mozgó bárrá átalakított vintage furgonnal, ami hűtött Prosecco helyben csapolására alkalmas. Így született meg az Utazó Bár, ami esküvőkön, baráti összejöveteleken és céges rendezvényeken is a minőségi vendéglátást szorgalmazza.
Mint az élet legtöbb területén, úgy az esküvői vendégfogadásban is rendkívül fontos az első benyomás. Kovács Tamás, az Utazó Bár kitalálója, évtizedes borszakértői tapasztalatára támaszkodva, nagy hangsúlyt fektet mind a minőségi italkínálatra, mind az első osztályú szervírozásra, hogy a nagy napotokra érkező vendégeknek olyan élményben legyen részük, amely megalapozza az esküvő sikerét.
Az Utazó Bár szolgáltatásai vendégfogadáshoz, welcome-koccintáshoz, valamint a vacsora és a buli közti idő minőségi kitöltéséhez is ideálisak.
A felújított és átalakított társ, Frizzie – a mozgó prosecco bár

Az Utazó Bár szíve és lelke, – Tamás borok iránti rajongása mellett – Frizzie, az átalakított és ízléses vintage köntösbe öltöztetett Piaggio Ape 500 kis furgon. A hű társ 1964-től az olasz aszfaltot koptatta, de nyugállományba vonulása után, új feladat várt rá: 2021-től az Utazó Bár nem mindennapi mozgó pultja lett. Benne egy hűtő-csapoló berendezés került kialakításra, küllemében az olasz vidéki romantika köszön vissza, ami öregkora ellenére, fotóháttérként is kiemelkedővé teszi.

Frizzie, a sokoldalú prosecco bár új szint hoz a hazai rendezvények életébe: kül-és beltéren egyaránt megállja a helyét, italkínálata pedig rugalmassággal és nyitottsággal, teljesen az esemény ízléséhez igazítható. Kérhetitek „Prosecco Bár” (csapolt Prosecco Frizzante, azaz habzóbor, palackos Prosecco, alkoholmentes italok) vagy „Bubbles & More” (csapolt Prosecco Frizzante, Prosecco alapú koktélok, egyedi borszortiment, csapolt sör, alkoholmentes italok) szolgáltatásokkal.

A csapok mögött Tamás szakértelme, valamint a borok és minőségi vendéglátás iránti elköteleződése stílusosan fogadja a vendégeiteket az esküvő helyszínén, akik nyugodtan kérdezhetnek, kóstolhatnak, miközben a legrangosabb borbárokra jellemző kiszolgálást élvezik.

EGY KIS INFORMÁCIÓ KOVÁCS TAMÁS BORSZAKÉRTŐRŐL
Bár Tamás gyermekkori éveinek szerves részét képezték a nagyszülői szőlőskertben szerzett, szüret közben cukros mustot kortyolgató emlékek, gyökereihez csak egyetemi tanulmányai befejeztével, egy külföldi gyakornoki program keretében tért vissza. Első útja a kaliforniai Napa-völgybe vezetett, ahol két éven át volt lehetősége betekintést nyerni a borkészítés folyamatába. Immáron gyakorlattal és tapasztalattal felvértezve, feleségével az oldalán ült repülőre, és meg sem állt Ausztráliáig, ahol családi borászatokban dolgozott Melbourne mellett. Később, a végleges hazatelepülése előtt, tett még egy hatéves kitérőt London egyik nagy borkereskedő cégénél is. Világlátott borszakértőként, a pandémia idején találta ki, hogy egy mozgó bárrá átalakított, olasz Piaggio Ape-vel nyakába veszi a céges rendezvényeket, családi összejöveteleket és esküvőket, hogy megmutassa a minőségi vendéglátás és a borok szeretetét a hazai közönségnek is.

AZ UTAZÓ BÁRRÓL MONDTÁK
„Bár az időjárás nem kedvezett, de Tamás profizmusa nem hiábavaló. Nagyon hangulatos és profi felszerelés, tökéletes prosecco.” – Vivien & Levente
„Nagyon kedvesek, figyelmesek, vidám hangulatban telt az este velük. Csak ajánlani tudom őket!” – Dalma


Utazó Bár Bor & Prosecco
www.utazobar.hu
www.facebook.com/utazobar
www.instagram.com/utazobar
tamas@utazobar.hu
+36 20 253 0049
Az ünnepi koccintás egyik főszereplője a Baileys, aminek selymesen lágy íze kiváló sütemény alapanyag is. Készítsd el otthon ezt az ínycsiklandó panna cottát az Angyalok Sütödéje receptjéből!